ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

knowledge

...χωρίς περιττά λόγια, αλλά με περίσσευμα ιδεών κι επαγγελματισμού το Δημιουργικό Γραφείο krkx, εδώ και 42 χρόνια, διαχειρίζεται αποτελεσματικά κι επιτυχημένα στον χώρο του graphic design και των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας τη διαφήμιση πολλών επιχειρήσεων, στηρίζοντας την ‘‘υγιή’’ εικόνα και την αναπτυξιακή τους προοπτική.
Το δημιουργικό στίγμα της επικοινωνίας ενσωματώνεται στο προϊόν και την εικόνα της εταιρείας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία και διαχρονική αγοραστική εμπιστοσύνη. Η ποιότητα της ιδέας κρατά μακριά την τυποποίηση. Κάθε διαφημιστική καμπάνια είναι μία δημιουργική αφετηρία που θα βοηθήσει τον πελάτη να ξεχωρίσει, κάνοντας το δικό του βήμα στην επιτυχία.
Η γνώση και η εμπειρία είναι εγγυήσεις για διαφημιστικές εφαρμογές που διαφέρουν και ταυτοχρόνως ενισχύουν την εμπορική απόδοση.

 

 respect

...είστε η σύγχρονη επιχείρηση, που κόντρα στις τάσεις παραμένει ενεργή, κάνοντας κάθε δυσκολία μία νέα ευκαιρία ανάπτυξης.
Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις δραστηριότητές σας, γνωρίζετε ότι ο μόνος δρόμος για να περάσετε με επιτυχία στη νέα εποχή είναι να ‘‘θωρακίσετε’’ τα προϊόντα και την επιχείρησή σας με τις κατάλληλες διαφημιστικές εφαρμογές (λογότυπο, έντυπο, δημιουργία ιστοσελίδων, συσκευασία, προβολή κ.ά.) και μεθόδους επικοινωνίας. Αυτές θα ενισχύσουν την εικόνα σας, όσες αλλαγές κι αν συμβούν στην αγορά.
Η δημιουργικότητα στην εμπορική επικοινωνία, σε συνδυασμό με την πείρα, εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα στο σωστό κόστος.
Αυτός είναι ο ρόλος του δημιουργικού γραφείου krkx κοντά σας: να ενισχύει τη σιγουριά σας, να αναδεικνύει τις αξίες σας και να στηρίζει την ανταγωνιστικότητα και την επιχειρηματική σας πορεία.

 

knowledge 

...μπορούμε να επιτύχουμε ό,τι χρειάζεται η επιχείρησή σας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας διαφημιστικές λύσεις, δυναμικές ιστοσελίδες, προβολή στο διαδίκτυο, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες της.
Σε όλες τις εργασίες συνεργαζόμαστε άμεσα μαζί σας.
Έτσι παραμένουμε επικεντρωμένοι στην επίλυση των ουσιαστικών αναγκών σας, χωρίς να αποπροσανατολίζομαστε από τους στόχους και το budget σας!
Μαζί συνεχίζουμε ακόμη πιο δημιουργικά...